آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

دستور تخلیه یک شهرک صهیونیست‌نشین از ترس حمله حزب‌الله

دستور تخلیه یک شهرک صهیونیست‌نشین از ترس حمله حزب‌الله مقامات صهیونیست از بیم حمله حزب الله و در واکنش به ترور شهید «صالح العاروری»، از ساکنان شهرک صهیونیست نشین «کریات شمونا» خواستند که این مکان را تخلیه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 04
کد خبر: ۲۲۱۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از فلسطین الیوم، «آویخای اشتیرن» شهردار شهرک صهیونیست نشین «کریات شمونا» در شمال فلسطین اشغالی از ساکنان این شهرک خواست که سریع این شهرک را از بیم واکنش حزب الله به ترور نایب رئیس دفتر سیاسی حماس، تخلیه کنند.

از سوی دیگر، یک مسئول آمریکایی اعلام کرد که تل آویو، صالح العاروری را در ضاحیه بیروت در شامگاه سه شنبه، ترور کرده است.

همزمان خبرنگار النشره گزارش داد که پس از درگیری و تبادل آتش سنگین شب گذشته میان حزب الله و نظامیان صهیونیست، در حال حاضر آرامش شکننده ای در مناطق مرزی جنوب لبنان با شمال فلسطین اشغالی حکمفرماست.

این رسانه لبنانی از پرواز هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در ارتفاع متوسط بر فراز حاصبیا و مزارع شبعا تا بقاع غربی و اقلیم التفاح و جبل صافی خبر داد.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب الله لبنان در راستای سرگرم کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

«صالح العاروری» نائب رئیس اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در حمله سه‌شنبه شب رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت به شهادت رسید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار