کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

دستور تخلیه یک شهرک صهیونیست‌نشین از ترس حمله حزب‌الله

مقامات صهیونیست از بیم حمله حزب الله و در واکنش به ترور شهید «صالح العاروری»، از ساکنان شهرک صهیونیست نشین «کریات شمونا» خواستند که این مکان را تخلیه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 04
کد خبر: ۲۲۱۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از فلسطین الیوم، «آویخای اشتیرن» شهردار شهرک صهیونیست نشین «کریات شمونا» در شمال فلسطین اشغالی از ساکنان این شهرک خواست که سریع این شهرک را از بیم واکنش حزب الله به ترور نایب رئیس دفتر سیاسی حماس، تخلیه کنند.

از سوی دیگر، یک مسئول آمریکایی اعلام کرد که تل آویو، صالح العاروری را در ضاحیه بیروت در شامگاه سه شنبه، ترور کرده است.

همزمان خبرنگار النشره گزارش داد که پس از درگیری و تبادل آتش سنگین شب گذشته میان حزب الله و نظامیان صهیونیست، در حال حاضر آرامش شکننده ای در مناطق مرزی جنوب لبنان با شمال فلسطین اشغالی حکمفرماست.

این رسانه لبنانی از پرواز هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در ارتفاع متوسط بر فراز حاصبیا و مزارع شبعا تا بقاع غربی و اقلیم التفاح و جبل صافی خبر داد.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب الله لبنان در راستای سرگرم کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

«صالح العاروری» نائب رئیس اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در حمله سه‌شنبه شب رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت به شهادت رسید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر